Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας ο Γιοβάνοβιτς»

Για το κομμάτι της προετοιμασίας, αλλά και τα θέματα πειθαρχίας στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στον «αέρα» του BwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Δεν υπάρχει πρόοδος στο θέμα των μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε στον «αέρα» του BwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε ότι «δεν βλέπω να έχουμε κάτι χειροπιαστό για μια μεταγραφή που θα κλείσει σήμερα ή αύριο. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε τουλάχιστον μία μεταγραφή, με πιο πιθανή αυτή του αριστερού στόπερ».

Από ‘κει και πέρα, μίλησε για το κομμάτι της προετοιμασίας: «Η ομάδα θα χωριστεί σε δύο γκρουπ. Στο ένα θα είναι αυτοί που δεν υπολογίζονται. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Έχει πάρει τις αποφάσεις του πάντως. Σήμερα ή αύριο θα οριστικοποιηθούν τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Ολλανδία. Συνολικά θα δώσει 7 φιλικά μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο Τάσος Νικολογιάννης είπε ότι «ο Γιοβάνοβιτς είναι κοντά στους παίκτες. Πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, είχε επικοινωνήσει με κάποιους παίκτες. Είναι πολύ επικοινωνιακός μαζί τυς. Έχει απαιτήσεις από τους πιο έμπειρους παίκτες. Περιμένει να βγουν μπροστά. Είναι αμείλικτος στο κομμάτι της πειθαρχίας».

Exit mobile version