ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Τελικός survivor: Τσακωμός της αδερφής του Σάκη με τη μητέρα του Ηλία (vids)

Σκηνές απείρου κάλλους στον τελικό του survivor.

Τελικός survivor: Τσακωμός της αδερφής του Σάκη με τη μητέρα του Ηλία (vids)

Σκηνές απείρου κάλλους στον τελικό του survivor.

Oξύνθηκαν για τα καλά τα πνεύματα ανάμεσα στην αδερφή του Σάκη Κατσούλη και της μητέρας του Ηλία Μπόγδανου.

Το Survivor μετά από παρατάσεις και μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο έφτασε στο τέλος του. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση στον μεγάλο τελικό, ο οποίος όμως… ξεκίνησε νωρίς. Όπως ανέφερε αποκλειστικά το Znews που βρίσκεται στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, πριν το live οξύνθηκαν για τα καλά τα πνεύματα ανάμεσα στην αδερφή του Σάκη Κατσούλη και της μητέρας του Ηλία Μπόγδανου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.