ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βραζιλία – Περού 1-0: «Έκλεισε» θέση στον τελικό η «Σελεσάο»

Η χώρα του «καφέ» θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο της στο Copa America την Κυριακή.

Βραζιλία – Περού 1-0: «Έκλεισε» θέση στον τελικό η «Σελεσάο»

Έτοιμη να διεκδικήσει το 10ο Copa America της ιστορίας της, είναι η Βραζιλία  στον τελικό της Κυριακής (12/7) μετά την επικράτησή της επί του Περού με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό με «ήρωα» τον Πακετά που είχε σκοράρει και στον προημιτελικό με την Χιλή, χαρίζοντας για δεύτερη σερί φορά μια μεγάλη πρόκριση στη «Seleção».

Ο αγώνας είχε δύο… πρόσωπα, με την Βραζιλία να κυριαρχεί στο πρώτο μέρος, ενώ το Περού πίεσε για την ισοφάριση στο δεύτερο, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.