ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη για την Εθνική με «πράσινες» συμμετοχές

Η Εθνική ομάδα Παίδων υδατοσφαίρισης συνέχισε με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πορτογαλία.

Νίκη για την Εθνική με «πράσινες» συμμετοχές

Η «γαλανόλευκη» επιβλήθηκε της Σερβίας με 10-7 και είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί να τερματίσει στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, οι Ζερβουδάκης, Ζαχόπουλος και Σιαμάς πέτυχαν από ένα τέρμα ο καθένας, ενώ στην ομάδα συμμετέχουν και οι Κρατημένος και Αποστολάκος.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 2-0, 3-4

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ (Φώντας Λεμπέσης): Κρατημένος, Λυκούδης 4, Κόκκινος 1, Μαστρογιανάκος, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 1, Ζερβουδάκης 1, Μητράκης, Ζαχόπουλος 1, Σιαμάς 1, Αποστολάκος, Μπαγιούμι, Μαυριόπουλος.

ΣΕΡΒΙΑ: Μποντιρόγκα 2, Ντιμιτς 2, Μπλάζεβιτς 1, Κρίστιτς 1, Ντοκάνοβιτς 1.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου μετά από δύο αγώνες είναι:

Ελλάδα 6, Σερβία 3, Τουρκία 3, Γαλλία 0.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Φώντας Λεμπέσης τόνισε: «Απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη του χώρου, τα παιδιά εκτός από τις ικανότητες τους, έδειξαν μεγάλη συγκέντρωση και διάθεση για την νίκη. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να πετύχουμε τους στόχους μας… Προχωράμε…»

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκληρώνει τους αγώνες των ομίλων αύριο, Τρίτη 6 Ιουλίου, αντιμετωπίζοντας στις 12.30 (ώρα Ελλάδας) την Γαλλία, η οποία ηττήθηκε λίγο νωρίτερα από την Τουρκία με 10-9.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.