ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πελώνη: Οι ανεμβολίαστοι θα έχουν περιορισμούς – Προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας

Η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε παράλληλα κατηγορίες περί αλληλοσυγκρουόμενων οδηγιών και μέτρων.

Πελώνη: Οι ανεμβολίαστοι θα έχουν περιορισμούς – Προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας

Οι ανεμβολίαστοι θα έχουν περιορισμούς, επανέλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας το πρωί της Τρίτης 6 Ιουλίου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. «Δεν διχάζουμε τους πολίτες τους καλούμε σε εμβολιασμό», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Να πρέπει να πείσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν»

«Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση και πρέπει να πείσουμε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς υπάρχει η συγκυρία με τη μετάλλαξη Δέλτα και παράλληλα βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες μια αύξηση των κρουσμάτων».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε παράλληλα κατηγορίες περί αλληλοσυγκρουόμενων οδηγιών και μέτρων, λέγοντας ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από εισηγήσεις των επιστημόνων που με τη σειρά τους αξιολογούν όλα τα δεδομένα, τα οποία όμως αλλάζουν συνεχώς και για το λόγο αυτό υπάρχουν ενίοτε και διαφορετικές οδηγίες.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 59.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το εμβολιαστικό πρόγραμμα πάει καλά»

Αναφερόμενη στο εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας μας η Αριστοτελία Πελώνη υπογράμμισε επίσης, ότι πάει καλά, αλλά όπως εξήγησε θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα και διαμήνυσε πως θεωρεί αδιανόητο το να μην εμβολιαστεί κανείς, από τη στιγμή που το εμβόλιο είναι δωρεάν και εύκολα προσβάσιμο.

Εστιάζοντας μάλιστα στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τα μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους η κυβερνητική εκπρόσωπος επεσήμανε «δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν, αλλά αυτό που προέχει σε περιόδους πανδημίας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε τον εμβολιασμό «μια πράξη αυτοπροστασίας αλλά παράλληλα και κοινωνικής ευθύνης». «Μέσα στο καλοκαίρι, το ποσοστό των εμβολιασμένων ενηλίκων θα πρέπει να ξεπεράσει το 70%», δήλωσε.

Επίσης σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον ΣΥΡΙΖΑ» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις Τσίπρα κάνοντας λόγο για «εμπόριο ελπίδας όταν ήρθαν τα εμβόλια στην Ελλάδα» και στον κ. Πολάκη για τον οποίο είπε ότι είναι από τους αντιπροσώπους των αντιεμβολιαστών.

Κλείνοντας η Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε κατηγορηματικά «δεν διχάζουμε τους πολίτες» τους «καλούμε σε εμβολιασμό» και υπογράμμισε ότι όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...