ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Παπαπέτρου – Έρχονται οι ανακοινώσεις

Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει επίσημη η παραμονή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό. Μέσα στην ημέρα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Παπαπέτρου - Έρχονται οι ανακοινώσεις

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον αρχηγό της ομάδας να παραμένει στο «τριφύλλι» τα επόμενα χρόνια.

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, έχει αποφασίσει να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ και ενδεχομένως κατά τη διάρκεια της ημέρας, να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της «πράσινης» ΚΑΕ.

Με την παραμονή του αρχηγού της ομάδας, αλλά και την ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Παναθηναϊκός κλείνει με θετικό τρόπο το «ανοικτό» μέτωπο που υπήρχε και θα προχωρήσει στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη διοίκηση του «τριφυλλιού» υπήρχε προτεραιότητα στο θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και των υπολοίπων υποθέσεων με τις επεκτάσεις συμβολαίων. Έτσι πλέον μετά και τις υπογραφές για νέο τριετές συμβόλαιο με τον αρχηγό, οι «πράσινοι» κοιτάζουν και τις υπόλοιπες θέσεις που χρίζουν ενίσχυσης.

Πολύ κοντά στο «τριφύλλι» βρίσκεται ο Ντάριλ Μέικον, ενώ τα τυπικά και οι ανακοινώσεις απομένουν και για την προσθήκη του Κέντρικ Πέρι.

Από κει και πέρα, στο «τριφύλλι» θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με παίκτη ή παίκτες που αγωνίζονται στη θέση «4», με τον Τζεχάιβ Φλόιντ, να είναι ένας απ’ αυτούς που τσεκάρουν οι «πράσινοι», ενώ υπάρχει και το θέμα της επαναπροσέγγισης με τον Οκάρο Ουάιτ, μετά το ναυάγιο στην περίπτωση του Κέβιν Χέρβεϊ που αποφάσισε να πάει στη Βίρτους, η οποία ωστόσο, ακόμα δεν τον έχει ανακοινώσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...