ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Παπαπέτρου – Έρχονται οι ανακοινώσεις

Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει επίσημη η παραμονή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό. Μέσα στην ημέρα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Παπαπέτρου – Έρχονται οι ανακοινώσεις | panathinaikos24.gr

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον αρχηγό της ομάδας να παραμένει στο «τριφύλλι» τα επόμενα χρόνια.

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, έχει αποφασίσει να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ και ενδεχομένως κατά τη διάρκεια της ημέρας, να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της «πράσινης» ΚΑΕ.

Με την παραμονή του αρχηγού της ομάδας, αλλά και την ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Παναθηναϊκός κλείνει με θετικό τρόπο το «ανοικτό» μέτωπο που υπήρχε και θα προχωρήσει στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Για τη διοίκηση του «τριφυλλιού» υπήρχε προτεραιότητα στο θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και των υπολοίπων υποθέσεων με τις επεκτάσεις συμβολαίων. Έτσι πλέον μετά και τις υπογραφές για νέο τριετές συμβόλαιο με τον αρχηγό, οι «πράσινοι» κοιτάζουν και τις υπόλοιπες θέσεις που χρίζουν ενίσχυσης.

Πολύ κοντά στο «τριφύλλι» βρίσκεται ο Ντάριλ Μέικον, ενώ τα τυπικά και οι ανακοινώσεις απομένουν και για την προσθήκη του Κέντρικ Πέρι.

Από κει και πέρα, στο «τριφύλλι» θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με παίκτη ή παίκτες που αγωνίζονται στη θέση «4», με τον Τζεχάιβ Φλόιντ, να είναι ένας απ’ αυτούς που τσεκάρουν οι «πράσινοι», ενώ υπάρχει και το θέμα της επαναπροσέγγισης με τον Οκάρο Ουάιτ, μετά το ναυάγιο στην περίπτωση του Κέβιν Χέρβεϊ που αποφάσισε να πάει στη Βίρτους, η οποία ωστόσο, ακόμα δεν τον έχει ανακοινώσει.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close