ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Χεζόνια πιο θεαματικός παίκτης της Basket League

Ο Μάριο Χεζόνια αναδείχθηκε ο πιο θεαματικός παίκτης της Basket League, μετά τη σχετική ψηφοφορία που έλαβε χώρα από τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων, το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Παναθηναϊκός: Ο Χεζόνια πιο θεαματικός παίκτης της Basket League

Ο Μάριο Χεζόνια αναδείχθηκε ο πιο θεαματικός παίκτης της Basket League, μετά τη σχετική ψηφοφορία που έλαβε χώρα από τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων, το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Ο Μάριο Χεζόνια ήταν ο πιο Θεαματικός Παίκτης της Stoiximan Basket League της σεζόν 2020-21. Ο 26χρονος Κροάτης φόργουορντ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στις 22 του περασμένου Φεβρουαρίου προερχόμενος από πέντε σεζόν στο NBA με τα χρώματα των Ορλάντο, Νέας Υόρκης και Πόρτλαντ.

Ο Χεζόνια ήταν πρώτος στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των 12 ομάδων – που διαμορφώνει κατά 60% το τελικό αποτέλεσμα στα Stoiximan Basket League Awards-  με 5 ψήφους (ποσοστό 20,83%) και δεύτερο τον Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου Megabolt ο οποίος συγκέντρωσε 4 προτιμήσεις (18,18%).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.101 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κροάτης περιφερειακός ήταν δεύτερος στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού με ποσοστό ψήφων 12,84%. Πρώτος ήταν ο Κερέμ Καντέρ του Κολοσσού H Hotels με 13,48%.

Ο Χεζόνια ήταν, επίσης, δεύτερος στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με 5 ψήφους (12,5%). Πρώτος στις προτιμήσεις των δημοσιογράφων ήταν ο Κάρτερ με 6 ψήφους (15%).

Ο Κροάτης NBAer «διαδέχεται» ως πιο Θεαματικός Παίκτης του Πρωταθλήματος τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε αναδειχθεί πιο Θεαματικός και τις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στην «ομάδα του τριφυλλιού» (2017-18 και 2018-19) πριν μετακινηθεί στο Μιλγουόκι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.