ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ιακωβίδης

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. βρέθηκε ο αρσιβαρίστας του «τριφυλλιού», Θοδωρής Ιακωβίδης λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή του για το Τόκιο, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το «τριφύλλι» στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ιακωβίδης

Ο «πράσινος» αθλητής μίλησε με τους διοικούντες του «τριφυλλιού» και αμέσως μετά σε δηλώσεις του στάθηκε στην τιμή που αισθάνεται για το γεγονός πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό στο πολύ μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης:

«Ο αρσιβαρίστας του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Ιακωβίδης προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιου και είναι το ένα από τα τέσσερα μέλη της «πράσινης» αποστολής που θα εκπροσωπήσουν το «τριφύλλι» στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Ο «Άτλαντας» του Συλλόγου βρέθηκε στα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. όπου μίλησε με τους διοικούντες του «τριφυλλιού» και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος, ο Διευθυντής Αγωνιστικών τμημάτων Σωτήρης Πανταλέων και η τιμ μάνατζερ του τμήματος και μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. Κυριακή Γαλάνη.

Ορίστηκε η ημερομηνία του πρώτου ημιτελικού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Ορίστηκε η ημερομηνία του πρώτου ημιτελικού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ιακωβίδης τόνισε: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου και τον Παναθηναϊκό.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, την διοίκηση του Παναθηναϊκού ειδικά στη δύσκολη περίοδο της καραντίνας αλλά και τον κόσμο της ομαδας για τα μηνύματα και την αγάπη που μου έδειξε.

Εκπροσωπώ ένα τμήμα που έχει μεγάλη ιστορία με σπουδαίους αθλητές  όπως ο Λεωνίδας Σαμπάνης και ο Χρήστος Ιακώβου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

loading...