ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκάλυψη – βόμβα για ΠΑΟ – Φενέρ και Χαρδαλιά: «Να περάσουν κανονικά»

Δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», αποκαλύπτει έντονο παρασκήνιο με τον Νίκο Χαρδαλιά και πιθανή παραβίαση των υγειονομικών μέτρων, παραμονές πριν εφαρμοστεί το δεύτερο lockdown.

Αποκάλυψη - βόμβα για ΠΑΟ - Φενέρ και Χαρδαλιά: «Να περάσουν κανονικά»

Ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δημοσιοποιεί η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία βάζει στο στόχαστρο τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και την παραβίαση των υγειονομικών μέτρων.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε εντολή σε 4 μέλη της αποστολής της Φενέρμπαχτσε να περάσουν τους ελέγχους, τον περασμένο Οκτώβρη παρόλο που είχαν πυρετό. Παράλληλα, δημοσιοποιείται και μια σειρά από τηλεφωνικά μηνύματα, όπου φέρεται να είναι ανάμεσα στον αρμόδιο αξιωματικό Πολιτικής Προστασίας και τον επικεφαλής της υπηρεσίας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο αξιωματικός φέρεται να μιλάει για την αποστολή της Φενέρμπαχτσε η οποία θα αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague και του αποκαλύπτει πως τέσσερα άτομα της αποστολής έχουν πυρετό, με τον επικεφαλής να του απαντάει ότι η ομάδα μπορεί να περάσει, κάτι που αποτελεί «εντολή του Νίκου Χαρδαλιά» σύμφωνα πάντα με τα sms που παρουσιάζει η εφημερίδα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως, ο Παναθηναϊκός τότε αντιμετώπισε την Φενέρμπαχτσε την οποία και νίκησε στο ΟΑΚΑ με 82-68, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τα πρώτα θετικά κρούσματα στην ομάδα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση με τη Ζενίτ και οι «πράσινοι» να μπουν σε καθεστώς υψηλής παρακολούθησης.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Αξιωματικός: Τέσσερα άτομα συνοδείας από τη Φενέρ έχουν πυρετό!

Επικεφαλής: Να περάσει η ομάδα!

Αξιωματικός: Σίγουρα;

Επικεφαλής: Εντολή Χαρδαλιά, τελειώνετε, στο πακιστανικό το τηλέφωνο.

Είναι ξεκάθαρο από τη συνομιλία ότι ο επικεφαλής επικαλείται τον πολιτικό του προϊστάμενο, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος φαίνεται ότι δε νοιάζεται για τα τέσσερα άρρωστα άτομα και επιτρέπει κανονικά την είσοδο της ομάδας στην Ελλάδα.

Ωστόσο υπάρχει και συνέχεια η οποία είναι σίγουρα χειρότερη. Ο επικεφαλής δίνει εντολή να περάσει η αποστολή παρά τις προσπάθειες που κάνει άντρας της πυροσβεστικής όπως μπορείτε να δείτε στη δεύτερη συνομιλία.

Επικεφαλής: Να περάσει η VIP στις αφίξεις!

Πυροσβέστης: Μην μπλέξουμε διοικητή, είναι και το ΕΚΑΒ εδώ!

Επικεφαλής: Σιγά μην μπλέξουμε, οι άλλοι έκαψαν 100 άτομα και πήραν και βαθμό!

Πυροσβέστης: ΟΚ.

Επικεφαλής: Τελείωνε μόνο σε αυτό το κινητό γιατί στα δικά μας έχουμε στείλει πολλά.

Πυροσβέστης: ΟΚ.

Επικεφαλής: Πακιστάν ρε…

Μάλιστα υπάρχει και ακόμα ένα μήνυμα, στο οποίο ο αξιωματικός τονίζει ότι η αποστολή μπορεί να περάσει, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που υπάρχει.

Αξιωματικός: «Εντολή του μεγάλου να περάσουν χωρίς έλεγχο. Έχει ενημερωθεί η ηγεσία. Ελπίζω να μη μας μπλέξουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.