ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επόμενο project η παραμονή του Χεζόνια

Μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με Νέντοβιτς και Παπαπέτρου και την θετική κατάληξη, στον Παναθηναϊκό δουλεύουν την περίπτωση της παραμονής του Μάριο Χεζόνια.

Παναθηναϊκός: Επόμενο project η παραμονή του Χεζόνια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με την «πράσινη» διοίκηση να κλείνει με ευτυχή κατάληξη τα «ανοικτά» θέματα που είχε, με τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Παράλληλα οι «πράσινοι» μετά και την ανακοίνωση του Κεντρίκ Πέρι, έχουν βάλει «μπροστά» και τα υπόλοιπα θέματα, με το πιο «καυτό» να είναι αυτό, της παραμονής του Μάριο Χεζόνια στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Υπάρχει ξεκάθαρη θέληση και από τους ανθρώπους της «πράσινης» ΚΑΕ, αλλά και από τον ίδιο τον παίκτη, για περαιτέρω παραμονή, με την ομάδα αν επιτευχθεί και αυτή η συμφωνία, να δείχνει καλύτερη από την περσινή σεζόν και πιο συμπαγής.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 39.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» και ο Δημήτρης Πρίφτης θέλουν να αξιοποιήσουν τις ικανότητες του Χεζόνια, μετατρέποντας τον Κροάτη σούπερ σταρ σε απόλυτο πρωταγωνιστή της ομάδας, κάτι θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και σίγουρα δεν θα είναι μια ομάδα που βλέπαμε την περσινή χρονιά ειδικά στα ματς της Ευρώπης.

Πέρα από τον Χεζόνια, οι άνθρωποι που δουλεύουν το project του νέου Παναθηναϊκού, θέλουν να ενισχύσουν και στις υπόλοιπες θέσεις την ομάδα, με τον Τζεχάιβ Φλόιντ να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα για μια θέση στο «πράσινο» ρόστερ ερχόμενος από τον πάγκο, όπου και θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στη φροντ λάιν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...