ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

«Σ’ αγαπάω»: Στην κορυφή του YouTube η νέα επιτυχία του Νίκου Βέρτη (vid)

Ο Νίκος Βέρτης, ο αγαπημένος κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και δημιουργός, μόλις κυκλοφόρησε την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία, με τίτλο «Σ’ Αγαπάω».

«Σ' αγαπάω»: Στην κορυφή του YouTube η νέα επιτυχία του Νίκου Βέρτη (vid)

Μέσα σε λίγες ώρες, όπως ήταν αναμενόμενο, σκαρφάλωσε στην κορυφή του YouTube και των μουσικών τάσεων κατακτώντας το No 1!

Το «Σ’ αγαπάω» είναι η νέα επιτυχία που θα απολαμβάνουμε στα ραδιόφωνα και στις καλοκαιρινές νύχτες μας.

Πρόκειται για ένα άκρως ανεβαστικό single, το οποίο αποτελεί τραγούδι-πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα και μόνο ο Νίκος Βέρτης που ως γνωστόν αποτελεί κομμάτι του λαϊκού ρεπερτορίου, θα μπορούσε να το υποστηρίξει!

Τη μουσική και τους στίχους, υπογράφει ο ίδιος!

Το «Σ’ αγαπάω» οπτικοποιήθηκε υπό τη σκηνοθετική ματιά του Alex Κωνσταντινίδη, στο οποίο βλέπουμε τον Νίκο Βέρτη με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και…τα υπόλοιπα επί της οθόνης!

Η νέα επιτυχία του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Σ’ αγαπάω» κυκλοφορεί από τη Theama και τη Heaven Music!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE