ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπάρχει ανησυχία για Σαντ Ρος; Όλα τα δεδομένα

Καθυστερεί το ελληνικό διαβατήριο του Κουβανού παίκτη των πρασίνων. Ως ξένος θα παίζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη νέα σεζόν.

Υπάρχει ανησυχία για Σαντ Ρος; Όλα τα δεδομένα

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έχει καταβάλει όλες τις προσπάθειες του για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου, όμως η γραφειοκρατία που επικρατεί στην Ελλάδα, του το στερεί με αποτέλεσμα την παρατεταμένη καθυστέρηση στην έκδοσή του.

Θυμίζουμε πως ο Κουβανός φόργουορντ έχει παντρευτεί Ελληνίδα και το γεγονός αυτό, του δίνει το δικαίωμα να μπορεί ν’ αγωνίζεται ως Έλληνας.

Η διαδικασία ωστόσο που απαιτείται για να εκδίδει κάποιος ελληνικό διαβατήριο είναι χρονοβόρα και αυτό παράλληλα σημαίνει πως και την ερχόμενη σεζόν θα καλύπτει θέση ξένου στην ομάδα. Το γεγονός αυτό βέβαια, επηρεάζει ως ένα βαθμό και το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς άπαντες περίμεναν πως ο Σαντ Ρος θα μπορεί να λογίζεται ως Έλληνας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ της ερχόμενης σεζόν θα πορευθεί με οκτώ ξένους παίκτες, με μοναδική διαφορά πως θα μπορούν μόνο οι έξι εξ’ αυτών, να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις (Basket League και Κύπελλο Ελλάδας).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.