ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καψούρα» του Ντενιζλί με τον Χατζηγιοβάνη – Έτοιμοι για μεγάλο συμβόλαιο οι Τούρκοι

Η Αλτάι δεν τα παρατάει για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και είναι έτοιμη για τρίτη πρόταση και για... κόκκινο χαλί στον παίκτη.

«Καψούρα» του Ντενιζλί με τον Χατζηγιοβάνη - Έτοιμοι για μεγάλο συμβόλαιο οι Τούρκοι

Κόκκινο χαλί ετοιμάζονται να στρώσουν στον Τάσο Χατζηγιοβάνη οι Τούρκοι. Και με αυτόν τον τρόπο να ασκήσουν πίεση προκειμένου να τον κάνουν δικό τους, αφού είναι η… καψούρα του προπονητή τους, Μουσταφά Ντενιζλί.

Θυμίζουμε πως ο Ντενιζλί είναι ένας από τους ελάχιστους προπονητές που έχει περάσει και από τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας (Φενέρ, Γαλατά, Μπεσίκτας) έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα και με τις τρεις.

Ο 71χρονος έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Χατζηγιοβάνη και έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της Αλτάι πως θα ήθελε να κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν στη Σμύρνη. Όπως μάλιστα αναφέρει σήμερα η Live Sport, η Αλτάι είναι έτοιμη να καταθέσει τρίτη πρόταση στον Παναθηναϊκό, που θα ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και την ίδια ώρα να προσφέρουν στον Έλληνα διεθνή περίπου 450.000 ευρώ ετησίως προκειμένου να τον δελεάσουν για να πάει στη νεοφώτιστη ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Ποσό που αφορά τα τριπλάσια χρήματα που παίρνει αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.