ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Μίλησε για πρώτη φορά η 40χρονη για τη σχέση της με τον Αναγνωστόπουλο – “Θα πέσετε από τα σύννεφα με τις εξελιξεις”

Tι απάντησε μέσω του νομικού της εκπροσώπου.

Γλυκά Νερά: Μίλησε για πρώτη φορά η 40χρονη για τη σχέση της με τον Αναγνωστόπουλο -

Η αποκάλυψη του Mega στην εκπομπή Live News για την ύπαρξη μίας τρίτης γυναίκας, η οποία φαίνεται να είχε κάποιου είδους σχέση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί ακόμα αν ήταν απλή γνωριμία, επαγγελματική ή ερωτική σχέση, έχει προκαλέσει νέα ερωτήματα καθώς οι έρευνες για τα αίτια της δολοφονίας της Καρολάιν συνεχίζονται.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.