ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Μια με δυο μεταγραφές, μακριά ακόμα η Αλτάι»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από τη νέα εβδομάδα αλλά και το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάννη.

Δεσύλλας: «Μια με δυο μεταγραφές, μακριά ακόμα η Αλτάι»

Θέμα ημερών είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, που μπορεί να κάνει ακόμα και δύο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας…

«Από την εβδομάδα που έρχεται ο Παναθηναϊκός θα κάνει τουλάχιστον μια μεταγραφή, μπορεί και δύο. Ο στόχος είναι μέχρι τις 18 του μήνα που θα φύγει για Ολλανδία να έχει έναν ακόμα «φρέσκο» παίκτη. Το αν θα είναι ο στόπερ ή ο χαφ, θα το δούμε. Με μόλις 11 ημέρες προπονήσεις χρονικά δεν έχει καθυστερήσει ο Παναθηναϊκός παρότι έχει κάνει μια μεταγραφή», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι η Αλτάι δεν έχει πλησιάσει την άτυπη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που θέλει το «τριφύλλι» για να παραχωρήσει τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος πάντως είναι «ζεστός» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα κληθεί σύντομα να το κάνει!

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε πως σύντομα θα υπάρξουν νέα για το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ