ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτο: Η UEFA επιβράβευσε τον VAR του Αγγλία – Δανία

Ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπέκελ θα είναι στο βίντεο και στον τελικό της διοργάνωσης.

Απίστευτο: Η UEFA επιβράβευσε τον VAR του Αγγλία - Δανία

Το πέναλτι που κέρδισε ο Ραχίμ Στέρλινγκ στον ημιτελικό της Αγγλίας με τη Δανία και το οποίο εν τέλει έκρινε την πρόκριση, ακόμα συζητείται και σχολιάζεται στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Η αμφισβήτηση είναι έντονη τόσο για τον διαιτητή Μέκελι που το υπόδειξε, αλλά κυρίως για τον ρέφερι του VAR, τον Ολλανδό Πολ Φαν Μπέκελ ο οποίος συμφώνησε με την υπόδειξη. Γιατί αν διαφωνούσε, ο Μέκελι θα καλούταν στο βίντεο για να δει τη φάση και να επανεξετάσει τη στάση του.

Παρά την κριτική που ασκήθηκε στον Φαν Μπέκελ, η UEFA δεν τη συμμερίστηκε και τον όρισε στη διαιτητική ομάδα του τελικού του Euro.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.270 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φαν Μπέκελ θα είναι και πάλι στο VAR, αλλά αυτή τη φορά ως βοηθός και όχι ως πρώτος, όπως ήταν στον ημιτελικό.

Η επίσημη εκδοχή είναι πως ο Φαν Μπέκελ είχε οριστεί πριν τον τελικό και ότι συνέβη στο Αγγλία-Δανία ακολούθησε. Ωστόσο, είναι προφανές πως αν η UEFA το επιθυμούσε θα τον αντικαθιστούσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.