ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Με χαμόγελο και νομιμότητα, όπως πάντα…» (Pic)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος για τις τελευταίες εξελίξεις στο μπάσκετ γυναικών και την... επισημοποίηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: «Με χαμόγελο και νομιμότητα, όπως πάντα…» (Pic)

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε όλες τις προσφυγές για δήθεν παράνομη συμμετοχή της Χατζηνικολάου που κατέθεσε ο Ολυμπιακός και έχρισε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό.

Ο Ερασιτέχνης, αναφέρθηκε στην επισημοποίηση του πρωταθλήματος και επεσήμανε πως τήρησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Παράλληλα, ανέφερε και το πότε θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος στις «πράσινες».

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου παρακολουθούσε  με ηρεμία και χαμόγελο την εξέλιξη των ενστάσεων στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ, γνωρίζοντας από την αρχή ότι τήρησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, όπως κάνει άλλωστε πάντα, κερδίζοντας τα πρωταθλήματα εντός των αγωνιστικών χώρων.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επίσημη απονομή του πρωταθλήματος θα γίνει στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.