ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποσύρθηκε από την Εθνική Σουηδίας ο Μπέργκ (Pic)

Τέλος σε μια σπουδαία πορεία με την Εθνική Σουηδίας, έβαλε ο Μάρκους Μπεργκ που ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Αποσύρθηκε από την Εθνική Σουηδίας ο Μπέργκ (Pic)

Οι εμφανίσεις του Μάρκους Μπεργκ στο Euro 2020 με την Εθνική Σουηδίας, ήταν και οι τελευταίες στην καριέρα του σπουδαίου πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Ο Μάρκους Μπεργκ που εδώ και λίγες ημέρες προπονείται με την ομάδα της Γκέτεμποργκ, ανακοίνωσε μέσα από τα social media, πως αποχωρεί από την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο 34χρονος φορ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Σουηδίας το 2008 σε φιλική αναμέτρηση και μετά από 90 συμμετοχές και 24 τέρματα, έβαλε τελεία στην καριέρα του με το Εθνόσημο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ήξερα ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα είναι το τελευταίο μου με τη φανέλα της εθνικής. Ήταν να σταματήσω μετά το Euro το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως επειδή αναβλήθηκε καθυστέρησα αυτή την απόφαση. Λυπάμαι που τελείωσε, αλλά είμαι περήφανος για τις επιτυχίες μας. Το να προχωράει η Σουηδία απ’ τους ομίλους είναι κάτι καλό, είμαι χαρούμενος για όλα όσα έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.