ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τον Σεπτέμβριο η απονομή του πρωταθλήματος

Στα μέσα Σεπτεμβρίου και στο «Π. Γιαννακόπουλος» θα πραγματοποιηθεί η απονομή του πρωταθλήματος για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Τον Σεπτέμβριο η απονομή του πρωταθλήματος

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε σήμερα τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, μετά την απόρριψη των τεσσάρων ενστάσεων που έκανε ο Ολυμπιακός για δήθεν παράτυπη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς των δύο ομάδων που διεξήχθησαν πριν από περίπου 1,5 μήνα.

Ο Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για δικαίωση και για τήρηση της νομιμότητας, ενώ αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τίτλου εντός αγωνιστικών χώρων.

Ωστόσο οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν την ημερομηνία που θα λάβει χώρα η απονομή του πρωταθλήματος, αλλά και η φιέστα που θα ακολουθήσει. Αυτή σύμφωνα με όσα τόνισαν, θα λάβει χώρα στα μέση του Σεπτέμβρη και ο τόπος διεξαγωγής της θα είναι η έδρα της ομάδας, το κλειστό γήπεδο «Π. Γιαννακόπουλος».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.