ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επαφές με Cosmote TV για τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν

Σε αναζήτηση τηλεοπτικής «στέγης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν επαφές με την Cosmote TV.

Παναθηναϊκός: Επαφές με Cosmote TV για τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βρίσκονται σε αναζήτηση τηλεοπτικού φορέα για τα δικαιώματα των αγώνων ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, υπάρχουν επαφές με την Cosmote TV.

Όπως αναφέρει η «Livesport», στο «τριφύλλι» σκέφτονται να μετακομίσουν από τη Nova στην Cosmote TV και μάλιστα δεν είναι μόνοι τους, καθώς σε ανοικτό κύκλο επαφών, πέρα από τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται και η ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός εισέπραξε την περασμένη σεζόν περί τα 7 εκατ. ευρώ από τη Nova κι αν του κατατεθεί ανάλογη πρόταση, τότε πιθανότατα θα γίνει αποδεκτή. Η ΑΕΚ από την πλευρά της είχε εισπράξει πέρυσι ένα ποσό λίγο μικρότερο από τους «πράσινους», ήδη πάντως έχει συμφωνήσει με την Cosmote TV για τα καλοκαιρινά φιλικά της, χωρίς βέβαια να σημαίνει κάτι αυτό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.