ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φυλακές Κορυδαλλού: Ο βιτριολιστής αρχιμανδρίτης… εξομολόγησε τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών!

Τον καθ΄ομολογία συζυγοκτόνο της 20χρονης Καρολάιν Μπάμπη Αναγνωστόπουλο φέρεται να εξομολόγησε στις φυλακές Κορυδαλλού, ο αρχιμανδρίτης Θεοφύλακτος Κόμβος που επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες.

Φυλακές Κορυδαλλού: Ο βιτριολιστής αρχιμανδρίτης… εξομολόγησε τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών! | panathinaikos24.gr

Στο Ψυχιατρειο των φυλακών Κορυδαλλού μετεφέρθη από την ΣΤ’ πτέρυγα ο Θεοφύλακτος Κόμβος, o ρασοφόρος βιτριολιστής, που επιτέθηκε στους μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου για να τους εκδικηθεί για τον αποσχηματισμό του.

Mad Clip | Χυδαία σχόλια για την Αρετή που «διασκεδάζει και χορεύει με σαμπάνιες στην επέτειο 3 μηνών από τον θάνατό του» (Vid)
Mad Clip | Χυδαία σχόλια για την Αρετή που «διασκεδάζει και χορεύει με σαμπάνιες στην επέτειο 3 μηνών από τον θάνατό του» (Vid) 10.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αρχιμανδρίτης, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, με σχετική διάταξη της 24ης ανακρίτριας η οποία αναφέρει ότι «επειδή ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ότι πάσχει από μικτή αγχώδη και καταθλιπτική διαταραχή, επειδή η διάγνωση της πνευματικής και ψυχικής κατάστασης του κατηγορουμένου είναι προδήλως αναγκαία για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και προς τούτο απαιτούνται ειδικές γνώσεις της επιστήμης πρέπει να διαταχθεί διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» μετακόμισε από τη ΣΤ’ στο Ψυχιατρείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Εξομολόγησε τον Μπάμπη

Ο αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του. Αν και δεν φοράει ράσα καθώς κάηκαν από το βιτριόλι που έριξε στους επτά μητροπολίτες, τους δυο δικηγόρους και τον γραμματέα του συνοδικού δικαστηρίου, εντούτοις διατηρεί τα μακριά του μούσια ενώ έχει, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τις οποίες επιβεβαιώνει και ο συνήγορος του κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτών και τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Τι του είπε ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο ο ίδιος όπως φαίνεται έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ζωή πίσω από τα κάγκελα και δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθεί με τον δικηγόρο του κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των μαρτύρων που θα προτείνουν να καλέσει ο ανακριτής.

Πηγή: Protothema.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close