ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

AS για τον Ρούμπεν Πέρεθ και τη μεταγραφή του: «Επέλεξε Παναθηναϊκό για οικονομικούς λόγους»

Στις λεπτομέρειες της μετακίνησης του Ρούμπεν Πέρεθ από τη Λεγκανές στον Παναθηναϊκό, αναφέρεται ισπανικό δημοσίευμα.

AS για τον Ρούμπεν Πέρεθ και τη μεταγραφή του: «Επέλεξε Παναθηναϊκό για οικονομικούς λόγους»

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αποχωρεί από τη Λεγκανές μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια παρουσίας, με τον Ισπανό αμυντικό χαφ να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Η γνωστή εφημερίδα «AS» σε δημοσίευμα της, αναφέρει τους λόγους που έκαναν τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και τονίσει πως ισχυρό ρόλο στη μεταγραφή του παίκτη, έπαιξε το οικονομικό κομμάτι.

Από την Κυριακή το βράδυ, έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός προχωράει στη δεύτερη μεταγραφή του ενόψει και της νέας σεζόν, καθώς φέρνει στην Ελλάδα τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Λεγκανές, Ρούμπεν Πέρεθ. Ο ποδοσφαιριστής εντός της ημέρας θα βρεθεί στη χώρα μας, για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του και να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τι αναφέρει η «AS»

«Ο Ρουμπέν Πέρεθ φεύγει από τον Λεγκανές μετά από πέντε χρόνια με προορισμό τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία είναι οριστική, ως ελεύθερος από την 1η Ιουλίου, ο Πέρεθ αφήνει την ομάδα που υπερασπίστηκε σε Πριμέρα και Σεγούνδα. Αντίο στους δύο από τους τρεις τελευταίους αρχηγούς.

Ο πρώην αρχηγός της Λεγκανές, θα γίνει  ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας μέσα στις επόμενες ώρες. Όπως μπόρεσε να επιβεβαιώσει η AS με πηγές κοντά στον παίκτη, ο 32χρονος μέσος έχει ήδη συμφωνήσει και έχει προγραμματιστεί τη Δευτέρα να το δημοσιοποιήσει. Ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Αθήνα σήμερα για να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση και να υπογράψει με την ελληνική ομάδα.

Για αρκετό καιρό τώρα, η Λεγκανές είχε παραιτηθεί από τη διαπραγμάτευση για την παραμονή του μέσου που φόρεσε τη φανέλα της για πέντε σεζόν.

Το συμβόλαιό του έληξε στις 30 Ιουνίου (εάν είχε επιτευχθεί η άνοδος θα έμενε έναν ακόμη χρόνο) και, παρόλο που η επιθυμία του συλλόγου ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, υπήρχε μεγάλη απόσταση. Το κλαμπ υπέβαλαν μια πρόταση κατάλληλη για το νέο οικονομικό στάτους της ομάδας που θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της όσον αφορά τις μεταγραφές και τους μισθούς.

Ο Πέρεθ έπρεπε να προσαρμοστεί. Πίστευε όμως ότι η παρουσία του θα έπρεπε να αποτιμηθεί καλύτερα, πόσο μάλλον μετά από πέντε χρόνια υψηλής απόδοσης στο υψηλότερο επίπεδο και έβλεπε επίσης ότι είχε επιλογές για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία ή να συμμετάσχει (εάν η πρόταση της Λεγκανές δεν λειτουργούσε) σε μία ομάδα της Σεγούνδα με πρότζεκτ αξιώσεων για να επιστρέψει στην ελίτ.

Ορισμένοι σύλλογοι αυτού του προφίλ ενδιαφέρθηκαν για τον Πέρεθ, αλλά δεν έκαναν αρκετά μεγάλη οικονομική προσφορά. Σε αυτό το πλαίσιο, ο παίκτης έδωσε προτεραιότητα στην καλύτερη οικονομική προσφορά του Παναθηναϊκού προκειμένου να αναλάβει τη δεύτερη εμπειρία του στο εξωτερικό μετά από τον ένα του χρόνο στην Ιταλία και την Τορίνο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...