ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον: «Στόχος μου να γίνω καλύτερος προσωπικά – Ανυπομονώ να σας δω από κοντά στο γήπεδο»

Ανυπόμονος να παίξει με την «πράσινη» φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Ντάριλ Μέικον, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωσή του. Τι είπε για τον κόσμο της ομάδας.

Μέικον: «Στόχος μου να γίνω καλύτερος προσωπικά - Ανυπομονώ να σας δω από κοντά στο γήπεδο»

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν μέλος του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε ο Ντάριλ Μέικον, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ:

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα που ένιωσα υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό. Αισθάνομαι ευγνώμων για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ και να δείξω το ταλέντο μου. Στόχος μου είναι να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος προσωπικά και να βελτιωθώ ώστε να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του».

Τέλος, ο 26χρονος γκαρντ έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους της νέας του ομάδας: «Παιδιά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να σας δω από κοντά στα παιχνίδια και να νιώσω την ενέργειά σας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.