ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Έχει μιλήσει και με τον Πέρεθ ο Γιοβάνοβιτς – Δεν έχει καταλήξει σε στόπερ»

Μετά από μεγάλη έρευνα κατέληξε στον Πέρεθ ο Γιοβάνοβιτς επεσήμανε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Δεσύλλας: «Έχει μιλήσει και με τον Πέρεθ ο Γιοβάνοβιτς – Δεν έχει καταλήξει σε στόπερ»

Μία επιλογή την οποία έψαξε αρκετά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε μια προσπάθεια να εκμηδενίσει το ρίσκο είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Αυτό μετάφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 επισημαίνοντας πως ο Ισπανός μέσος ήταν η πρώτη επιλογή του Σερβοέλληνα τεχνικού, ενώ μίλησε μαζί του τόσο ο Γιοβάνοβιτς, όσο και ο Χουανκαρ μέχρι να δοθεί το τελικό ΟΚ και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Σχετικά με τις άλλες μεταγραφές ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε πως ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει καταλήξει σε κάποιον παίκτη ακόμη και συνεχίζει την αναζήτηση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.