ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η απόφαση Γιοβάνοβιτς για Πέρεθ και οι επόμενες κινήσεις

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το σκεπτικό της δεύτερης πράσινης μεταγραφής και αναλύει το "μετά" στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Η απόφαση Γιοβάνοβιτς για Πέρεθ και οι επόμενες κινήσεις

*Ρούπεν Πέρεθ, λοιπόν. Ο Ισπανός κεντρικός χαφ είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση στη μεσαία γραμμή. Στα 32 του ο πρώην αρχηγός της Λεγανές ντύνεται στα πράσινα για να δώσει εμπειρία και προσωπικότητα στο ρόστερ. Άλλωστε, τα 261 παιχνίδια που είχε στη la liga μαρτυρούν το παραπάνω.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις που εξ’ αρχής… κέρδισε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος κύκλωσε το όνομά του και τον έβαλε ως πρώτο μεταγραφικό στόχο για τα χαφ.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.