ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πελώνη: Μέχρι την Τρίτη οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και εστίαση – διασκέδαση

Τι δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος – Προ των πυλών ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό.

Πελώνη: Μέχρι την Τρίτη οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και εστίαση - διασκέδαση

Mέχρι αύριο, Τρίτη 13 Ιουλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά και το πλαίσιο λειτουργίας των χώρων της εστίασης, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Αναγκαία καθίσταται και η μετάβαση στην τρίτη φάση της εμβολιαστικής στρατηγικής μας. Έτσι, μέχρι αύριο o Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που αφορούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένα πεδία, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων από το τέλος αυτής της εβδομάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο τραπέζι τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη

Νωρίτερα όπως μετέδωσε το ethnos.gr, στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχουν σκέψεις ώστε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να απευθύνει τηλεοπτικό μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες, πληροφορία που τη συγκεκριμένη στιγμή ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν αρμόδιες πηγές.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 424.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο Μέγαρο Μαξίμου, βλέποντας τα στοιχεία των εμβολιασμών, ολοένα και συγκλίνουν προς την απόφαση να καταστεί σε συγκεκριμένους εργασιακούς τομείς ο εμβολιασμός υποχρεωτικός. Ήδη η αρμόδια επιτροπή Βιοηθικής έχει δώσει το πράσινο φως (έστω και ως ύστατη λύση) συνεπώς συνεργάτες του πρωθυπουργού θεωρούν ότι ο δρόμος είναι «ανοικτός». Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εάν αποφασίσει να προχωρήσει σε σχετικό διάγγελμα να μιλήσει για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενδεχομένως και να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του.

Οι πληροφορίες θέλουν τους υγειονομικούς να είναι οι πρώτοι που θα πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά, ενώ ακολουθούν οι στρατιωτικοί αλλά ενδεχομένως και τα σώματα ασφαλείας. Οι εκπαιδευτικοί πιθανότατα δεν θα βρεθούν αρχικά στη λίστα, δεδομένου ότι τα σχολεία αυτή τη στιγμή είναι κλειστά. Αυτό, ωστόσο, θα επανεξεταστεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με το χτύπημα του κουδουνιού.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.