ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δεν ανήκω στο αντιεμβολιαστικό κίνημα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζει τα πράγματα μετά και τις τελευταίες παρερμηνείες.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δεν ανήκω στο αντιεμβολιαστικό κίνημα» | panathinaikos24.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζει τα πράγματα μετά και τις τελευταίες παρερμηνείες. Ο DPG, μετά και τις πρόσφατες τοποθετήσεις του μέσω instagram,  ξεκαθάρισε ότι δεν ανήκει στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, μιλώντας στο ethnos.gr.

Κύριε Γιαννακόπουλε οι τοποθετήσεις σας γύρω από το θέμα του εμβολιασμού έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. Πώς γίνεται ο μεγαλύτερος φαρμακοβιομήχανος της χώρας να ανήκει στο αντιεμβολιαστικό κίνημα;

Δεν ανήκω σε κανένα αντιεμβολιαστικό κίνημα . Αυτό είναι στρεβλό και λάθος.  Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια έχουν βοηθήσει στο να «εξαφανιστούν» σοβαρές ασθένειες του παρελθόντος, όπως η πολιομυελίτιδα, η ιλαρά, η ερυθρά, ο τέτανος,  η διφθερίτιδα και πολλές άλλες.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι για να μην κάνει ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής  φαρμακευτικής εταιρείας το εμβόλιο, κάτι ξέρει.

Επιχειρηματίας είμαι και όχι γιατρός, πόσο μάλλον  λοιμωξιολόγος ή ανοσολόγος. Έχουν βγει και έχουν τοποθετηθεί σχεδόν όλοι οι ειδικοί από την επιστημονική κοινότητα. Άλλοι υπέρ και άλλοι κατά. Έτσι ο καθένας έχει την δυνατότητα να ακούει και να αποφασίζει για τον εαυτό του κατά συνείδηση. Και εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι, το ότι δεν εμβολιάζομαι με το εμβόλιο κατά του covid δεν έχει να κάνει με αμιγώς ιατρικούς όρους όπως τους ξέρουμε, δηλαδή με τις πιθανές άμεσες παρενέργειες στην υγεία μας.

Γιατί, λοιπόν, πιστεύετε ότι παρερμηνεύονται τα λεγόμενα σας;

Γιατί πάντα κάποιοι ψάχνουν πίσω από τις λέξεις, χωρίς να ακούν τις ίδιες τις λέξεις. Ακούν αυτό που θέλουν να πιστέψουν και όχι αυτό που λέω.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close