ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για αποχωρήσεις – Εξελίξεις με Σανκαρέ, Αγιούμπ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στο μέτωπο των αποχωρήσεων για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για αποχωρήσεις – Εξελίξεις με Σανκαρέ, Αγιούμπ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στο μέτωπο των αποχωρήσεων για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έχουν αρκετούς παίκτες υπό παραχώρηση, είτε με πώληση, είτε με δανεισμό, είτε ακόμα και με λύση συμβολαίου. Πλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόμαστε σε διάστημα σημαντικών εξελίξεων σε αυτό το κομμάτι.

Ο Χουάν Περέα θα δοθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα με το τριφύλλι να βάζει ένα μικρό ποσό στα ταμεία του και να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Κινητικότητα παρατηρείται και με τον Γιουνούς Σανκαρέ, αφού υπάρχουν ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ζωηρό και ο παίκτης δεν είναι στα πρώτα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όχι λόγω της ποιότητάς του, αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι βαρύ κορμί και ο Σέρβος προπονητής θέλει ταχύτητα στο παιχνίδι της ομάδας.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Αγιούμπ, η Ζάμαλεκ ενδιαφέρεται, όπως αναφέρουν στην Αίγυπτο, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα. Ο Μαροκινός δεν υπολογίζεται και φαίνεται ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν έχοντας βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...