ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Απαράδεκτη δήλωση Μπακογιάννη για Λεωφόρο! – Τι γίνεται με τις συμβάσεις (vid)

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης προχώρησε σε μια απαράδεκτη (το λιγότερο) δήλωση για το γήπεδο της Λεωφόρου, τη στιγμή που η συζήτηση για τη διπλή ανάπλαση είναι σε εξέλιξη.

Απαράδεκτη δήλωση Μπακογιάννη για Λεωφόρο! - Τι γίνεται με τις συμβάσεις (vid)

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης προχώρησε σε μια απαράδεκτη (το λιγότερο) δήλωση για το γήπεδο της Λεωφόρου, τη στιγμή που η συζήτηση για τη διπλή ανάπλαση είναι σε εξέλιξη.

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων για το Απόστολος Νικολαϊδης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων στην συγκεκριμένη συνέντευξη αναφέρθηκε στη δημοπράτηση των έργων για τον Βοτανικό ενώ κατά ιάρκεια των δηλώσεων του χαρακτήρισε ως επικίνδυνο το γήπεδο της Λεωφόρου: «Ταυτόχρονα μας επιτρέπει στην Αλεξάνδρας να ρίξουμε το γήπεδο το σημερινό, το οποίο όπως ξέρετε είναι και επικίνδυνο».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός από το γεγονός ότι οι συζητήσεις για το γηπεδικό είναι σε εξέλιξη, μην ξεχνάμε ότι το Απόστολος Νικολαϊδης είναι η έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Η ομάδα αγωνίζεται εκεί και από την ερχόμενη σεζόν ο κόσμος θα βρεθεί στις κερκίδες. Συνεπώς, το να λέγονται τέτοια πράγματα δημοσίως είναι εκτός από απαράδεκτα και επικίνδυνα.

Δείτε τη συνέντευξη και το σημείο στο 08:50:

Ολα αυτά τη στιγμή που οι συζητήσεις για τη Διπλή Ανάπλαση συνεχίζονται και προς τον Σεπτέμβριο αναμένεται η Γ.Σ του Ερασιτέχνη για το θέμα. Βέβαια, για να φτάσουμε εκεί θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα θέματα των διμερών συμβάσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία και μάλιστα από τον Παναθηναϊκό Α.Ο υπάρχει ένας προβληματισμός για τον Δήμο, την καθυστέρηση και όλες τις εξελίξεις. Θα περιμένουμε να δούμε το επόμενο διάστημα τι μέλλει γενέσθαι με το πιο σημαντικό θέμα. Πάντως, για να προχωρήσουν όλα ομαλά θα πρέπει από πλευράς Δήμου να αναθεωρήσουν σε ό, τι έχει να κάνει με τα χρονικά περιθώρια και φυσικά με το ακριβές περιεχόμενο των συμβάσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...