ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Απαράδεκτη δήλωση Μπακογιάννη για Λεωφόρο! – Τι γίνεται με τις συμβάσεις (vid)

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης προχώρησε σε μια απαράδεκτη (το λιγότερο) δήλωση για το γήπεδο της Λεωφόρου, τη στιγμή που η συζήτηση για τη διπλή ανάπλαση είναι σε εξέλιξη.

Απαράδεκτη δήλωση Μπακογιάννη για Λεωφόρο! – Τι γίνεται με τις συμβάσεις (vid) | panathinaikos24.gr

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης προχώρησε σε μια απαράδεκτη (το λιγότερο) δήλωση για το γήπεδο της Λεωφόρου, τη στιγμή που η συζήτηση για τη διπλή ανάπλαση είναι σε εξέλιξη.

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων για το Απόστολος Νικολαϊδης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων στην συγκεκριμένη συνέντευξη αναφέρθηκε στη δημοπράτηση των έργων για τον Βοτανικό ενώ κατά ιάρκεια των δηλώσεων του χαρακτήρισε ως επικίνδυνο το γήπεδο της Λεωφόρου: «Ταυτόχρονα μας επιτρέπει στην Αλεξάνδρας να ρίξουμε το γήπεδο το σημερινό, το οποίο όπως ξέρετε είναι και επικίνδυνο».

Εκτός από το γεγονός ότι οι συζητήσεις για το γηπεδικό είναι σε εξέλιξη, μην ξεχνάμε ότι το Απόστολος Νικολαϊδης είναι η έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Η ομάδα αγωνίζεται εκεί και από την ερχόμενη σεζόν ο κόσμος θα βρεθεί στις κερκίδες. Συνεπώς, το να λέγονται τέτοια πράγματα δημοσίως είναι εκτός από απαράδεκτα και επικίνδυνα.

Δείτε τη συνέντευξη και το σημείο στο 08:50:

Ολα αυτά τη στιγμή που οι συζητήσεις για τη Διπλή Ανάπλαση συνεχίζονται και προς τον Σεπτέμβριο αναμένεται η Γ.Σ του Ερασιτέχνη για το θέμα. Βέβαια, για να φτάσουμε εκεί θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα θέματα των διμερών συμβάσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία και μάλιστα από τον Παναθηναϊκό Α.Ο υπάρχει ένας προβληματισμός για τον Δήμο, την καθυστέρηση και όλες τις εξελίξεις. Θα περιμένουμε να δούμε το επόμενο διάστημα τι μέλλει γενέσθαι με το πιο σημαντικό θέμα. Πάντως, για να προχωρήσουν όλα ομαλά θα πρέπει από πλευράς Δήμου να αναθεωρήσουν σε ό, τι έχει να κάνει με τα χρονικά περιθώρια και φυσικά με το ακριβές περιεχόμενο των συμβάσεων.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close