ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Απάντηση Μαλακατέ σε Μπακογιάννη περί «επικίνδυνης Λεωφόρου»

Την έκπληξή του για τη δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη περί επικινδυνότητας της Λεωφόρου εξέφρασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακτές

Απάντηση Μαλακατέ σε Μπακογιάννη περί «επικίνδυνης Λεωφόρου»

Την έκπληξή του για τη δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη περί επικινδυνότητας της Λεωφόρου εξέφρασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακτές

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Μαλακατέ μετά από 

«Με έκπληξη διάβασα τη χτεσινή  δήλωση του κυρίου Δημάρχου σχετικά με το γήπεδο “Απόστολος Νικολαϊδης”. 

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αθλούνται καθημερινά με ασφάλεια εκατοντάδες αθλητές όλων των αγωνισμάτων της ομάδας μας, αλλά και αθλητές μας από τα τμήματα Αμεα.

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προπονείται και αγωνίζεται η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και οι Ακαδημίες μας στο μπάσκετ και στο βόλεϊ ενώ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο πλέον αγωνίζεται και η επαγγελματική ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί το γήπεδο μας, το σπίτι μας, ο «παράδεισος και η κόλαση μας», να είναι παλιό, να μην είναι τελευταίας τεχνολογίας, να μην είναι λειτουργικό πλέον μετά από τόσες δεκαετίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επικίνδυνο.

Το γήπεδο μας είναι κύριε Δήμαρχε και ασφαλές και με άδεια λειτουργίας και θα εξακολουθεί να λειτουργεί με ασφάλεια μέχρι να αποφασίσει το κυρίαρχο σώμα του Παναθηναϊκού μας στην ιστορική Γενική Συνέλευση, εάν είναι πρός το συμφέρον του Παναθηναϊκού μας η μετεγκατάσταση στον Βοτανικό σε νέες σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...