ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ BLOG

O χαφ που έψαχνε ο Γιοβάνοβιτς, οι καλοκαιρινές υπερβολές και ο μεγάλος στόχος

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τη δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, καταγράφει τα... καλοκαιρινά σχόλια και αναφέρεται στις επόμενες κινήσεις.

O χαφ που έψαχνε ο Γιοβάνοβιτς, οι καλοκαιρινές υπερβολές και ο μεγάλος στόχος

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τη δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, καταγράφει τα… καλοκαιρινά σχόλια και αναφέρεται στις επόμενες κινήσεις.

*Ο Ρούμπεν Πέρεθ, λοιπόν, αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα του Παναθηναϊκού μετά τον Γιάννη Κώτσιρα. Ένας χαφ που αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θεωρεί ότι έχει όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία “κουμπώνουν” στο ρόστερ της ομάδας. Ένα “εξάρι” aggressive, με πνευμόνια και αντοχές, καλό στη μεταβίβαση και με προσωπικότητα. Ένας παίκτης με παραστάσεις και εμπειρίες, αφού αγωνίστηκε ένα χρόνο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη Λεγκανές και 11 στην Primera, έχοντας συνολικά 261 συμμετοχές. Παίκτης που δεν πατάει πολύ περιοχή, δε σκοράρει, αλλά κάνει περισσότερο όλα τα υπόλοιπα στη μεσαία γραμμή.

*Είχαμε, βέβαια, και τις συνηθισμένες καλοκαιρινές υπερβολές. Υπερβολές για τον ποδοσφαιριστή, δίχως κάποιοι να τον έχουν δει να αγωνίζεται, δίχως να έχουν ψάξει το παραμικρό για τα στοιχεία του ή τα χαρακτηριστικά του. Το αν θα “βγει” ένας ποδοσφαιριστής και αν θα ταιριάξει με μια ομάδα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από τις συγκυρίες, από το πως θα είναι η ομάδα κλπ. Τελεία και παύλα. Κατανοητή η απογοήτευση του κόσμου για όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και τα οποία έχουμε καταγράψει. Αλλά αυτό είναι μια διαφορετική συζήτηση από το να “κρίνουμε” μια μεταγραφή, προχωρώντας σε υπερβολές του καλοκαιριού και σχόλια απαξιωτικά ή αν θέλετε και αποθεωτικά. Ζητούμενο σε όλα αυτά είναι η ισορροπία. Αλλιώς, θα χάσουμε το μυαλό μας Ιούλιο μήνα…

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην ομάδα. Το πιθανότερο είναι αύριο να κάνει την πρώτη του προπόνηση με το τριφύλλι. Από εκεί και πέρα οι πράσινοι θα κινηθούν για τα υπόλοιπα κομμάτια του μεταγραφικού παζλ, που, ως γνωστόν, είναι ο στόπερ, οι δυο εξτρέμ και βλέπουμε για επιθετικό ή και τερματοφύλακα. Τα δυο τελευταία θα εξαρτηθούν από πολλούς παράγοντες. Ταυτόχρονα, κινητικότητα παρατηρείται και στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων με τον Περά να πηγαίνει στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ Σανκαρέ και Αγιούμπ είναι σε αναζήτηση ομάδας. Σύντομα θα έχουμε νεότερα.

*Το κυρίαρχο για τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα είναι, αφού ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις του, να αποβάλλει από πάνω του όλα τα κακώς κείμενα που είχε. Αρχικά, να γίνει ομάδα. Κι αυτό είναι κάτι στο οποίο δουλεύει πολύ και θα συνεχίσει να κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ομάδα με τη νοοτροπία πρωταθλητισμού και διεκδικήσεων. Δεν είναι απλό, δεν είναι εύκολο. Είναι, όμως, και μονόδρομος και θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες: Από τις μεταγραφές, τη δουλειά προπονητή παικτών, τη νοοτροπία στο κλαμπ κλπ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.