ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε τη Λεγανές ο Πέρεθ (pic)

Ο Ρούμπεν Πέρεθ, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram, είπε «αντίο» στην Λεγανές.

Αποχαιρέτησε τη Λεγανές ο Πέρεθ (pic)

Ο Ρούμπεν Πέρεθ, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram, είπε «αντίο» στην Λεγανές.

Ο Ισπανός χαφ περνάει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για δυο χρόνια με τους πράσινους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρούμπεν Πέρεθ για την πρώην ομάδα του:

Γεια σε όλους, ήρθε η στιγμή που δεν φανταζόμουν ποτέ. Μετά από πέντε χρόνια, ήρθε η ώρα να πω το αντίο. Αισθάνομαι τυχερός που μπορώ να πω ότι υπερασπίστηκα αυτή τη φανέλα. Το έκανα με υπερηφάνεια, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα, θυμάμαι όλες εκείνες τις στιγμές που έχω ζήσει στα χρόνια που ήμουν επαγγελματίας και σας διαβεβαιώνω ότι λάτρεψα αυτή τη φανέλα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, ούτε θέλω να υποτιμίσω κάποια από τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους υπόλοιπους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτή την ομάδα. Είναι αδύνατο να το κάνω για καθέναν ξεχωριστά.

Θα ήθελα να πω λίγα λόγια και για τους οπαδούς της ομάδας. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει η επαφή, μου αρέσει να σέβομαι τους ανθρώπους. Σήμερα μπορώ να πω ότι η αντιμετώπιση που είχα ήταν παραδειγματική. Ντρέπομαι που δεν μπορώ να σας αποχαιρετίσω στο γήπεδο, να είναι γεμάτο και να γιορτάσουμε μία νίκη.

Θα σας υποστηρίζω για πάντα. Σας αγαπώ!

Ρούμπεν Πέρεθ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.