ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Γίνε μέλος στον Α.Ο – Οι τρόποι εγγραφής και τα προνόμια (vid)

Η ανακοίνωση - καμπάνια του Παναθηναϊκού Α.Ο για τις απαραίτητες εγγραφές μελών στη μάνα του λόχου.

Παναθηναϊκός: Γίνε μέλος στον Α.Ο -  Οι τρόποι εγγραφής και τα προνόμια (vid)

Η ανακοίνωση – καμπάνια του Παναθηναϊκού Α.Ο για τις απαραίτητες εγγραφές μελών στη μάνα του λόχου.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος των 1614 επίσημων τίτλων δίνει καθημερινά τον αγώνα του σε 21 αθλήματα (και 15 αγωνίσματα ΑμεΑ) και κρατάει ψηλά τη σημαία σε όλα τα μέτωπα. Το «τριφύλλι» έχει επανέλθει σε τροχιά πρωταθλητισμού σχεδόν σε όλα τα σπορ και επανασυστήνεται ως… Panathinaikos στα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Η περσινή χρονιά που έφερε την στήριξη περίπου 6.000 μελών στον Σύλλογο αποτέλεσε τη βάση αλλά και το έναυσμα ώστε ο ερασιτεχνικός Παναθηναϊκός να έχει τον κόσμο του ως κινητήρια δύναμη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δημιούργημα του Γιώργου Καλαφάτη αποτελεί τρόπο ζωής για τους οπαδούς του και καλούνται και τη φετινή σεζόν να αποτελέσουν την ασπίδα του «τριφυλλιού»!

Εάν ο Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της ζωής σου, γίνε κομμάτι του Συλλόγου, γίνε μέλος στον Π.Α.Ο.!

Γίνε ενεργό μέλος του ιστορικότερου και ενδοξότερου Συλλόγου της χώρας που από το 1908 κρατάει ψηλά τη σημαία σε όλα τα αθλήματα, πάντα πρωτοπόρος στους αγωνιστικούς στίβους.

Προνόμια –Δικαίωματα μελών

-Δικαίωμα παρακολούθησης των Γενικών Συνελεύσεων του Ομίλου

-Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε όλες τις διαδικασίες του Συλλόγου με τη συμπλήρωση ενός ημερολογιακού έτους από την πρώτη εγγραφή.

-Δικαίωμα για την αγορά Green Pass και VIP Pass

– Προτεραιότητα εισόδου για τα μέλη στα εντός έδρας ματς στα ομαδικά σπορ του Παναθηναϊκού Α.Ο. είτε με την αγορά Green Pass και VIP PASS είτε με τη μορφή απλού εισιτηρίου.

-Εμπορικές παροχές συνεργατών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

-Έκπτωση 25% σε όλα τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά προγράμματα του IST College

-Έκπτωση 25% για αγορές από το Macron Store Athens

-Έκπτωση 20% σε όλα τα διαθέσιμα προγράμματα του γυμναστηρίου του Λεωνίδα Χριστακίδη στο ΟΑΚΑ

-Έκπτωση 10% σε όλα τα προγράμματα επαγγελματικού προασανατολισμού της εταιρείας Orientum

-Έκπτωση 20% σε όλες τις μηχανικές εργασίες και φανοποιείας καθώς και έκπτωση 15% σε όλα τα ανταλλακτικά από την εταιρεία Gruppocar

-Έκπτωση 15% στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου μέσω της ιστοσελίδας της Avance.

Τρόποι εγγραφής Μέλους

Α) Στα φυσικά σημεία πώλησης των γραφείων του Παναθηναϊκού Α.Ο. ( γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»)

Β)Ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, όπου το υποψήφιο μέλος μπαίνει στο site συμπληρώνει τα στοιχεία του και προχωράει στην πληρωμή μέσω κάρτας. Επίσης μέλος μπορεί να γίνει κάποιος και από τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, δηλαδή τα καταστήματα Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη και Yoleni’s. Για την παραλαβή της κάρτας μπορεί να περάσει από τα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος).Οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00-16:00 και το τηλέφωνο είναι 2114117600.

Γ) Με κατάθεση σε τράπεζα, όπου αφού προχωρήσει στην κατάθεση χρειάζεται να μας αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης και την Αίτηση Εγγραφής Μέλους Παναθηναϊκός Α.Ο. συμπληρωμένη στο [email protected].

Για την παραλαβή της κάρτας μπορεί να περάσει από τα γραφεία μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» (τηλέφωνο 2114117600) ή αποστέλλεται με courier στο χώρο του (με αντικαταβολή) εφόσον ζητηθεί. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα Iban είναι: Alpha Bank GR09 0140 3440 3440 0200 2002 597 και Τράπεζα Πειραιώς GR42 0171 7520 0067 5211 4492 721

«Εχρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες, ανυποχώρητοι αγώνες, μεγάλος και συνεχής ενθουσιασμός, ακάματοι πόθοι, ασίγαστο πάθος και πολλές θυσίες για να επιβιώσει, να ανδρωθεί και επιβληθεί ο Παναθηναϊκός μας».

Απόστολος Νικολαϊδης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...