ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Λιατίφης

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών υπέγραψε ο Χρήστος Λιατίφης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Λιατίφης

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών υπέγραψε ο Χρήστος Λιατίφης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΠΑΕ, λέγοντας πως θέλει μέσα από το «τριφύλλι» να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και ευχαριστεί τη διοίκηση της ομάδας που του έδωσαν τις δυνατότητες να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2024 με τον Χρήστο Λιατίφη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο γεννημένος στις 18  Ιουνίου 2005 μέσος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018. Ο Χρήστος Λιατίφης αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κ17.

«Η υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου δίνει χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, η οποία μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια και την οικογένεια του Παναθηναϊκού που μου δίνει τη δυνατότητα να φτάσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο», είπε ο Λιατίφης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.