ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απάντησαν σε Μπακογιάννη για Λεωφόρο οι σύνδεσμοι της Θ13 (Pics)

Πήραν θέση για την Λεωφόρο και την άστοχη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Απάντησαν σε Μπακογιάννη για Λεωφόρο οι σύνδεσμοι της Θ13 (Pics)

Ο Κώστας Μπακογιάννης προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας σε μια άστοχη δήλωση για το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και το χαρακτήρισε επικίνδυνο.

Σήμερα, ήρθε η προσωπική δήλωση του προέδρου του Ερασιτέχνη, όπου και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως σ’ αυτό το γήπεδο προπονούνται καθημερινά δεκάδες αθλητές όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού και πως λειτουργεί κανονικά με άδεια, καλύπτοντας όλα τα εχέγγυα.

Ωστόσο, θέση για το θέμα πήραν και αρκετοί σύνδεσμοι των οπαδών του Παναθηναϊκού και με αναρτήσεις τους στα social media, τόνισαν πως αν κάποιος είναι επικίνδυνος αυτός είναι ο κος. Μπακογιάννης και η οικογένειά του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.