ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εξάσκηση στις στατικές φάσεις – Ατομικό για Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη

Το πρόγραμμα της διπλής προπόνησης της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Εξάσκηση στις στατικές φάσεις - Ατομικό για Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε γι’ ακόμα μια ημέρα η ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα Τρίτη υπήρξε διπλή προπόνηση, υπό το βλέμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στην πρωινή, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δούλεψαν πάνω στο κομμάτι της τακτικής και στην κυκλοφορία μπάλας, ενώ το απόγευμα ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να δει την προπόνηση και την εξέλιξη των παικτών του, πάνω στο κομμάτι των στατικών φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα κατά την πρωινή συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Μπάρτ Σένκεφελντ, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ζοσέ Μαουρίσιο και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην απογευματινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γιάννης Μπουζούκης, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο αρχηγός της ομάδας, αλλά και ο Ολλανδός στόπερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.