ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ντύνει στα «πράσινα» την Γρηγοροπούλου (Vid)

Σε μια σημαντική προσθήκη για το παρόν και το μέλλον, προχώρησε ο Παναθηναϊκός που βάζει στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν, την 17χρονη και ύψους 1μ.91, Γεωργία Γρηγοροπούλου.

Παναθηναϊκός: Ντύνει στα «πράσινα» την Γρηγοροπούλου (Vid)

Με σκοπό να προσθέσει νιάτα δίπλα στην εμπειρία, ο Παναθηναϊκός όπως αποκαλύπτει το SDNA.GR, ντύσει στα «πράσινα» την 17χρονη, Γεωργία Γρηγοροπούλου.

Η νεαρή αθλήτρια, αγωνίζεται στη θέση «5» και ήταν η πολυτιμότερη του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες αγωνιζόταν στον Κρόνο και είχε δοθεί με υποσχετική ενός έτους στον Πρωτέα, όμως λόγω κορωνοϊου δεν αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς διεκόπη το πρωτάθλημα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρυσι συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων με τον Κρόνο, το οποίο και κατέκτησε, μαζί με τον τίτλο της MVP, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, με 15,2 πόντους και 15,6 ριμπάουντ ανά αγώνα. Πρόκειται για προσωπική επιλογή της Ελένης Καπογιάννη που την είχε «τσεκάρει» και πιστεύει στα χαρίσματά της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.