ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Νέο κύμα καύσωνα – Οδηγίες προς τους πολίτες από την Πολιτική Προστασία

Καιρός: Προ των πυλών νέο κύμα κάυσωνα.

Καιρός: Νέο κύμα καύσωνα - Οδηγίες προς τους πολίτες από την Πολιτική Προστασία
Την ανιούσα θα πάρει ξανά το θερμόμετρο στη χώρα μας, καθώς από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου, αναμένεται νέο κύμα καύσωνα

Οδηγίες προς τους πολίτες απευθύνει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας λόγω του καύσωνα που αναμένεται από την Τετάρτη (14-07) έως και την Παρασκευή (16-07) και θα σημειωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν την πρόσκαιρη άνοδο της θερμοκρασίας.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι τα ηπειρωτικά και οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας και θα κυμανθούν περί τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις νησιωτικές και παραθαλάσσιες περιοχές οι μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Ειδικότερα για την Αττική, η θερμοκρασία την Τετάρτη (14-07-2021) θα φτάσει τους 38 και την Πέμπτη (15-07-2021) και την Παρασκευή (16-07-2021) τους 39 βαθμούς Κελσίου. Η ζέστη θα υποχωρήσει σταδιακά μέσα στο Σαββατοκύριακο(17-07-2021 και 18-07-2021) στις περισσότερες περιοχές και μόνο κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί περί τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.