ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιθέσεις φωτιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, προβάδισμα η Βελές – δυάδα για ταμείο στο 3.80!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Επιθέσεις φωτιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, προβάδισμα η Βελές - δυάδα για ταμείο στο 3.80!

Στο κουπόνι της Τετάρτης (14/07) πρωταγωνιστούν αγώνες με ενδιαφέρον από Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατά προγνωστικά για εσάς σήμερα. Τα βρίσκετε μαζί με πλήθος αγορών στη winmasters. Θα αναλύσουμε παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Ας δούμε, λοιπόν,  τις προτάσεις μας!

Γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στις 21:00 στη Βαρσοβία, με τη Λέγκια να υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ.

Οι Πολωνοί επικράτησαν με 3-2 στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμρέλι, που σημείωσε δύο γκολ. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη τους καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί της Λέχια Γκντάνσκ (3-2) και επί της Γιαγκελόνια (2-0), στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά τους παιχνίδια.  Ακόμα στους δύο από τους τρεις πιο προσφατους εντός έδρας αγώνες τους σημείωσαν δύο γκολ, τουλάχιστον.

Η Μπόντο Γκλιμτ πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη στον πρώτο αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας και βρίσκεται σε μειονεκτική θέση σε ό,τι αφορά την υπόθεση πρόκριση. Από αρνητικά αποτελέσματα προέρχεται και στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάντεφιορντ, ενώ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (2-2) στη Βίκινγκ. Παρ’ όλα αυτά βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας σκοράρει 27 γκολ σε 13 αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ, απέναντι στη Λέγκια που είναι το φαβορί για τη πρόκριση. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με ευκολία. Θα πάμε με το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.85.

Φαβορί η Βελές

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη Βελές Σάρσφιλντ να υποδέχεται στη 01:15 την Μπαρτσελόνα από το Εκουαδόρ.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στα πόδια τους επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα τις τελευταίες 45 μέρες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους είχαν φέρει ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Φλαμένγκο, για τους ομίλους της διοργάνωσης και προκρίθηκαν ως δεύτεροι στην επόμενη φάση. Είναι αήττητοι στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους για το Λιμπερταδόρες, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους επικράτησαν με 2-1 επί της Ουνιόν Λα Καλέρα.

Η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα σε ολόκληρο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει (1-1) την Έμελεκ στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος Εκουαδόρ. Παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί 13 γκολ σε 14  αγώνες.

Η Βελές δεν θα έχει εύκολη αποστολή απέναντι στην ομάδα από το Εκουαδόρ. Όμως, είναι δυνατή στην έδρα της, διαθέτει ποιότητα και μπορεί να τα καταφέρει. Θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.05.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE