ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Καλή εκκίνηση για τα «τριφυλλάκια»

Ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών, με 40 συμμετοχές από πλευράς Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Καλή εκκίνηση για τα «τριφυλλάκια»

Στα πρώτα αγωνίσματα σήμερα το πρωί ξεχώρισε η 4η θέση της Ιωάννας Βουδούρη στα 50μ. πεταλούδα Παγκορασίδων Α με 30.46 που χάρισε 14 βαθμούς στον Παναθηναϊκό.

Στο ίδιο αγώνισμα της ίδια κατηγορίας η Ανδριάνα Παπαδοπούλου ήταν 24η, η Παρασκευή Καλαρύτη 29η και η Στέλλα Αυγερινού 41η.

Στα 400μ. ελεύθερο Παγκορασίδων Β η Ολυμπία Παινέση ήταν 11η με 6 βαθμούς ενώ στα 400μ. ελεύθερο Παμπαίδων Β΄ ο Μάριος Καπόγλης ήταν 21ος.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον στα 50μ. πεταλούδα Παμπαίδων Α΄ ο Χαράλαμπος Φρυδάκης ήταν 12ος με 29.10 δίνοντας 5 βαθμούς στον Σύλλογος ενώ ο Χρήστος Γεωργακόπουλος ήταν 19ος.

Στα 50μ. πεταλούδα Παγκορασίδων Β΄ η Μαρία Κουτσονίκα ήταν 18η, η Ειρήνη Παλληκαρά 23η και η Ευαγγελία Μπουκουβάλα 24. Τέλος, στα 100μ. πρόσθιο Παγκορασίδων η Ειρήνη Παλληκαρά ήταν 19η.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.