ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» προπόνηση με τα «πράσινα» ο Πέρεθ (Pics)

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» προπόνηση με τα «πράσινα» ο Πέρεθ (Pics)

Ο Ρούμπεν Πέρεθ είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και μετά και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στο «τριφύλλι», έκανε σήμερα και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού» στο Κορωπί και αφού είχε την πρώτη γνωριμία με την υπόλοιπη ομάδα, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα, έκανε και τη σχετική ανάρτηση στα social media, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να γυμνάζεται στο «Γ. Καλαφάτης».

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...