ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νίκος Παππάς: Παραπέμπεται σε ειδικό δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες

Παραπομπή του Νίκου Παππά σε ειδικό δικαστήριο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος με αφορμή τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, αποφάσισε η Βουλή το βράδυ της Τετάρτης.

Νίκος Παππάς: Παραπέμπεται σε ειδικό δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες

Παραπομπή του Νίκου Παππά σε ειδικό δικαστήριο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος με αφορμή τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, αποφάσισε η Βουλή το βράδυ της Τετάρτης.

Στη μυστική ψηφοφορία, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 178 βουλευτές, κατά 86, ενώ 12 ήταν τα «παρών» και 23 οι αποχές.

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στήριξαν το πόρισμα της προανακριτικής, ο ΣΥΡΙΖΑ το καταψήφισε, το ΚΚΕ δήλωσε «παρών», ενώ Ελληνική Λύση και Μέρα25 απείχαν.

Νίκος Παππάς: Η Ν.Δ. ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα της

Για σύγκρουση της Νέας Δημοκρατίας με την αλήθεια έκανε λόγο, στην πρώτη του αντίδραση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.668 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
«Η Ν.Δ. συγκρούστηκε με την αλήθεια και έμεινε με τα υπολείμματα της κομματική της σκοπιμότητας», ανέφερε ο κ. Παππάς.

Όπως είπε «η Ν.Δ. ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα της, υπερψηφίζοντας ένα πόρισμα που ανακαλεί τον κορμό της κατηγορίας εναντίον μου. Και, μάλιστα, με διαρροές. Η πλειοψηφία συγκρούστηκε με την αλήθεια και έμεινε με τα υπολείμματα της κομματική της σκοπιμότητας. Ο ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του».

Πηγή: Kathimerini.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.