ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Νέο συμβόλαιο σε Σαντ Ρος

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ετοιμάζει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας της, με τον Κουβανό φόργουορντ, Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Παναθηναϊκός: Νέο συμβόλαιο σε Σαντ Ρος

Παναθηναϊκός και Χάουαρντ Σαντ Ρος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσουν μαζί τα επόμενα χρόνια, καθώς πρόθεση των «πρασίνων» είναι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Κουβανό φόργουορντ.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έκλεισε ένα χρόνο στην ομάδα και στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχε η προοπτική επέκτασης για ακόμα ένα. Στον Παναθηναϊκό, εκτίμησαν τις ικανότητες του Κουβανού φόργουορντ, έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και στις σκέψεις τους βρίσκεται, η προοπτική νέου συμβολαίου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για διετή διάρκεια.

Ο Σαντ Ρος από την πλευρά του είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ενώ κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε, τις ενέργειες που έχει κάνει για να λάβει το ελληνικό διαβατήριο (έχει νυμφευθεί Ελληνίδα). Μπορεί η γραφειοκρατία να του στερεί τη δυνατότητα της έκδοσης διαβατηρίου, τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο αν όλα πάνε καλά, θα έχει κάθε λόγο να κάνει υπομονή, καθώς θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.302 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό επίπεδο και τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κορυφωθούν και να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Κουβανού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.