ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Super Deal με Cosmote TV

Σε μια πολύ καλή συμφωνία με την Cosmote TV, προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με το ποσό που θα λάβει να μην είναι μόνο για τις μεταδόσεις της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Super Deal με Cosmote TV

Τα ματς του Παναθηναϊκού από τη νέα σεζόν θα μεταδίδονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από την Cosmote TV, καθώς όπως αναφέρει η «Live Sport» θα αποφέρει στο «τριφύλλι» ένα ποσό άνω των δέκα εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία των δύο πλευρών που θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες, δεν θα αφορά μόνο τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού για το νέο πρωτάθλημα της Super League, αλλά και για άλλες εκδηλώσεις των «πρασίνων».

Παράλληλα, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας, στόχος της διοίκησης του «τριφυλλιού» αλλά και του μεγαλομετόχου της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζου, είναι η συνεργασία με την Cosmote TV, να έχει μεγάλη διάρκεια καθώς υπάρχουν προοπτικές και για άλλες δραστηριότητες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.