ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση Χατζηγιοβάνη – Όλα τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση Χατζηγιοβάνη - Όλα τα δεδομένα

Την περαιτέρω παραμονή του Τάσου Χατζηγιοβάνη, θα επιδιώξουν τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να δίνει τη συγκατάθετή του για παραμονή του Έλληνα εξτρέμ στο «τριφύλλι» με νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει με σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Livesport», οι «πράσινοι» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όπου γνωστοποίησαν τις προθέσεις τους για νέο συμβόλαιο με διπλασιασμό των αποδοχών του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.671 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον παίκτη έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης, με ποσό μικρότερο του 1,5 εκατ. ευρώ, παρά τις πιέσεις που ασκεί η Αλτάι, η οποία έχει καταθέσει στον νεαρό ποδοσφαιριστή δύο προτάσεις, με υψηλές αποδοχές.

Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να κλείσει άμεσα το θέμα της παραμονής του Τάσου Χατζηγιοβάνη, καθώς θέλουν να προχωρήσουν και στα υπόλοιπα θέματα που έχουν θέσει ως προτεραιότητα στην ατζέντα τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...