ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Σαφής πρόθεση να μείνει ο Χατζηγιοβάνης, ίσως μεταγραφή ως την Κυριακή»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να «δέσει» τον Χατζηγιοβάνη και να κλείσει αμυντικό ως την Κυριακή.

Δεσύλλας: «Σαφής πρόθεση να μείνει ο Χατζηγιοβάνης, ίσως μεταγραφή ως την Κυριακή»

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Παναθηναϊκού να κρατήσει και να «δέσει» με νέο συμβόλαιο τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο πως θέλει να κρατήσει τον Χατζηγιοβάνη και έχουν γίνει συζητήσεις. Δεν είναι προς πώληση ο παίκτης, εκτός κι αν η Αλτάι ή κάποια άλλη ομάδα προσφέρει το 1,5 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνηθεί ως προφορική ρήτρα και θέλει να πάει ο παίκτης. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει πρόταση που να καλύπτει και τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη», ανέφερε.

«Δεν είναι απίθανο μέχρι την Κυριακή να γίνει μια προσθήκη παίκτη. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις στόπερ, όπου η ενίσχυση αποτελεί προτεραιότητα γιατί το θέμα είναι αριθμητικό. Πάντως δεν παρεκκλίνει από την επιθυμία του να έρθει ένας παίκτης που θα αναβαθμίσει την ποιότητα στην άμυνα», πρόσθεσε.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...