ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατροπή: Μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες σε κέντρα διασκέδασης και κλαμπ (vid)

Αλλαγές στη λειτουργία των υπαίθριων κέντρων διασκέδασης φέρνει η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα νέα μέτρα, που αναμένεται να εκδοθεί εντός της Παρασκευής 16 Ιουλίου.

Ανατροπή: Μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες σε κέντρα διασκέδασης και κλαμπ (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, θα καθορίζει ότι οι υπαίθριοι χώροι διασκέδασης, στους οποίου περιλαμβάνονται τα κλαμπ, τα μπαρ και τα μπουζούκια, θα λειτουργούν μόνον ως αμιγείς χώροι, δηλαδή, θα δέχονται αποκλειστικά εμβολιασμένους και νοσήσαντες πελάτες. Η χωρητικότητα τους θα ανέρχεται σε 85% και αποκλειστικά για καθήμενους.

Επιπρόσθετα, στους ελέγχους σε εσωτερικούς χώρους στην εστίαση θα απαιτείται και έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 5.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.