ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναικός: Δίπλαρος για Απόλλωνα, Καλαϊτζάκης για έξοδο

Τα δεδομένα με τους δύο νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού.

Παναθηναικός: Δίπλαρος για Απόλλωνα, Καλαϊτζάκης για έξοδο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Απόλλωνα Πάτρας βρίσκεται ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού, με τους νεοφώτιστους στην Basket League να επιχειρούν την ενίσχυσή τους.

Ο Δίπλαρος βρίσκεται στο τριφύλλι από το περασμένο καλοκαίρι, είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1, όμως ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν θα ενεργοποιηθεί η επέκτασή του από το τριφύλλι.

Τις επόμενες ημέρες ωστόσο θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, με τις πιθανότητες τούτη τη στιγμή για παραμονή του παίκτη στο πράσινο ρόστερ και τη νέα σεζόν να είναι μοιρασμένες.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα από τον Νίκο Δίπλαρο, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, που η αλήθεια είναι πως δεν αξιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε την περασμένη σεζόν ούτε από τον Γιώργο Βόβορα, αλλά ούτε και από τον Ίντερ Κάτας.

Για τον Καλαϊτζάκη ο Δημήτρης Πρίφτη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα τον διατηρήσει στην ομάδα σε ρόλο συμπληρωματικό, ή θα κληθεί να λύση τη συνεργασία του με το τριφύλλι για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Πολλούς πόντους όμως, κερδίζει και το σενάριο δανεισμού του παίκτη σε άλλη ομάδα είτε της Basket League, είτε στο εξωτερικό, κάτι που είχε επαναλάβει ο νεαρός γκαρντ, όταν αγωνιζόταν στη Λιθουανία και την Νεβέζις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.