ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Αξιοπρέπεια, ταπεινότητα, σεβασμός στον αναγνώστη

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το νέο Panathinaikos24.gr που από σήμερα έχετε στις οθόνες σας.

Αξιοπρέπεια, ταπεινότητα, σεβασμός στον αναγνώστη

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το νέο Panathinaikos24.gr που από σήμερα έχετε στις οθόνες σας.

Από σήμερα έχετε μπροστά σας το ανανεωμένο Panathinaikos 24.gr. Το είδα και μου άρεσε πολύ, πιστεύω και εύχομαι να συμβεί το ίδιο και με εσάς. Όταν τον Νοέμβριο του 2013 ο Λάμπρος και ο Διονύσης άνοιξαν αυτό το σάιτ, ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν, ότι θα έχει τέτοια απήχηση και εσείς, όλοι θα το αγκαλιάσετε.

Πέρασαν οκτώ χρόνια από τότε η παρέα μεγάλωσε και είμαστε όλοι εδώ, για να σας ενημερώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Και η σημερινή αλλαγή στο σάιτ είναι άλλη μία προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση. Ο Διονύσης και ο Λάμπρος μπορεί να είναι αυτοί που τρέχουν την ιστοσελίδα, αλλά ποτέ δεν τους είδα ως υπεύθυνους, αφού για μένα ήταν είναι και θα είναι για πάντα φίλοι μου. Χάρηκα πολύ που στην πορεία συνεργαστήκαμε, όπως και το ότι τα τελευταία χρόνια το σάιτ έφερε κορυφαίες υπογραφές, όπως του Νικόλα Βασιλαρά (μέχρι να αναλάβει υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ)  και του Κώστα Μανωλιουδάκη. Ολοι εμείς μαζί με τα άλλα παιδιά τον Βασίλη, τον Πάνο, τον Θάνο προσπαθούμε καθημερινά να σας μεταφέρουμε ό, τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό.

Εχετε τη δυνατότητα να διαβάζετε διαφορετικές απόψεις, ενώ το μυστικό της επιτυχίας είναι, ότι όλοι νιώθουμε μία παρέα. Δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον ανταγωνιστικά, αλλά ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και ο ένας βοηθάει τον άλλον.

Θα έχετε διαπιστώσει τα 8 χρόνια, που είναι το σάιτ στον αέρα, ότι απεχθανόμαστε τις κορόνες. Ούτε «μονο εσείς σας ενημερώσαμε», ούτε «από εμάς το μάθατε», ούτε «εμείς τα γράφουμε και οι άλλοι αντιγράφουν». Μακριά από εμάς αυτά, διότι για μας αυτά είναι μικρότητες. Το πρώτο και κύριο είναι να είμαστε ταπεινοί και το καβάλημα καλαμιού σε αυτό το σάιτ απαγορεύεται. Επίσης η αξιοπρέπεια είναι το κύριο στοιχείο, που θέλουμε να διατηρήσουμε, όσο  υπάρχει αυτή η ιστοσελίδα αυτό στον αέρα (εύχομαι για πάντα).

Η ελευθερία απόψεων και λόγου είναι επίσης κάτι, που το ακολουθούμε πιστά. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τον Διονύση, αλλά έγραψα ελεύθερα την άποψή μου, αυτός την δική του και ο κόσμος μπορεί να διαβάσει όλες τις απόψεις, για να έχει μία καλύτερη εικόνα, για όλα τα γεγονότα.

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός, η ομάδα της καρδιάς μας, η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας περνάει μία κρίση στο ποδόσφαιρο χρόνια τώρα, που μας πονάει πολύ, μας πικραίνει, μας θυμώνει με όλα τα συναισθήματα να είναι απόλυτα λογικά, διότι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια ειδικά μας αρρωσταίνει. Εύχομαι αυτό σύντομα να αλλάξει και να γίνει ο Παναθηναϊκός, που θέλουμε, είναι αυτό, που λέμε θα γυρίσει ο τροχός…

Και στο μπάσκετ εύχομαι η ομάδα να αρχίσει να κάνει στην Ευρώπη  ότι έκανε πριν λίγα χρόνια, ενώ στον ερασιτέχνη γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια και τίτλοι έρχονται σε κάποια αθλήματα .

Εγώ το μόνο, που μπορώ να πω από την πλευρά μου είναι, ότι αυτό το σάιτ δεν θα αλλάξει τις σταθερές του, ότι και να γίνει. Ξέρω, ότι αυτό θέλουν και ο Διονύσης και ο Λάμπρος και για αυτό το λέω. Και αυτό θέλουμε όλοι  όσοι είμαστε σε αυτό το σάιτ σε αυτή την πράσινη οικογένεια.

Η αλλαγή στην εικόνα του σάιτ από σήμερα εύχομαι, να αγκαλιαστεί από όλους εσάς και να συνεχίσετε να μας στηρίζετε, όπως το κάνετε μέχρι σήμερα και σας ευχαριστούμε για αυτό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...