ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ενισχύεται μεσοεπιθετικά και αλλάζει πλήρως!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει τρεις μεταγραφικές κινήσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, πράγμα που σημαίνει ότι θα αλλάξει πλήρως.

Παναθηναϊκός: Ενισχύεται μεσοεπιθετικά και αλλάζει πλήρως!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχύει πολύ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εντοπίσει ότι υπάρχουν ελλείψεις στις θέσεις από το κέντρο και μπροστά και γι’ αυτό έχει ζητήσει να πραγματοποιηθούν 2-3 μεταγραφικές κινήσεις.

Οι πράσινοι θα κινηθούν δεδομένα για σέντερ φορ, πράγμα που σημαίνει πως θα αποχωρήσει ένας εκ των Μακέντα- Καρλίτος. Παράλληλα, το εξτρέμ που θα πάρει θα ειναι από το πάνω ράφι.

Κατι τέτοιο σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει ένα παρά πολύ σημαντικό ποσό στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Ο εξτρέμ θα είναι και η ακριβότερη μεταγραφή που θα κάνουν οι πράσινοι. Εκεί θα δοθεί λοιπόν και το μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.